TV- och datorspel är något som nog de flesta vet är vansinnigt roligt och något man kan ägna sig åt timme efter timme. För den som känner för lite nya spel att spela tänkte vi här titta lite närmare på några av de populäraste spelen just nu.

Far Cry 4

I det här förstapersonskjutarspelet tar man rollen som Ajay Ghale, som med hjälp av rebellgruppen Golden Path har som mål att störta Pagan Min som styr över deras hemland Kyrat.

Batman: Arkham Night

I denna avslutande del i speltrilogin från Rocksteady Studios tar Batman sig an Scarecrow och hans följe som en gång för alla har beslutat sig för att förgöra Batman. En av de mest spännande sakerna i spelet är att man som spelare äntligen får tillgång till Batmobilen, vilket såklart höjer spelupplevelsen ytterligare.

Assassin’s Creed V – Unity

I det senaste spelet i den populära spelserien är handlingen förlagd till Paris efter den franska revolutionen. I en stad som blivit förvandlad till ett slagfält gäller det att som den unge Arno ta reda på vilka krafter som ligger bakom revolutionen samtidigt som man förvandlas till en lönnmördare.

Posted in: Spel.
Last Modified: februari 1, 2022